Treći dan OI: Đoković protiv Nadala, Mikec i Arunović u "miksu" i večeras odbojkašice

Brojni srpski takmičari danas izlaze na borilišta

29.07.2024. 08:04
  • Podeli:
OI 2024 Christinne MuschiThe Canadian Press via AP tanjug-66a5225d96b3d.webp Foto: Christinne MuschiThe Canadian Press via AP Tanjug

Treći takmičarski dan za srpske sportiste na Olimpijskim igrama u Parizu obeležiće duel Novaka Đokovića i Rafaela Nadala u drugom kolu teniskog turnira.

Mnogi su današnji duel, njihov 60. međusobni, nazvali "Poslednji ples", a početak se očekuje oko 14 sati.

Đoković vodi 30:29, a poslednji meč, upravo na Rolan Garosu pre dve godine u četvrtfinalu, dobio je Nadal (3:1).

 Prvi će na borilište Damir Mikec i Zorana Arunović u "miksu" vazdušnim pištoljem (9.15) sa željom da u poprave utisak iz pojedinačnog takmičenja i obezbede finale i borbu za medalju.

Džudistkinja Marica Perišić, u kategoriji do 57 kg, od 10 sati boriće se protiv Manite Šreste Pradan iz Nepala.

Plivačicu Anju Crevar od 11 sati očekuju kvalifikacije u disciplini 400 metara mešovitim stilom.

U isto vreme u ring će bokserka Natalija Šadrina, kojoj će u kategoriji do 60 kilograma prva protivnica biti Dunija Kelif iz Alžira.

Na kraju danu, od 21 sat, odbojkašice Srbije igraju prvi meč na turniru protiv Francuske.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()