Veliki uspeh za Jahorinu

Srpski tim imenovan je za trećeg člana Evropske sportske federacije

Autor: Promo
29.06.2023. 15:52
  • Podeli:
Jahorina shutterstock-649d8c8d4ac7a.webp Foto: Shutterstock

Olimpijski centar Jahorina upućuje iskrene čestitke Savezu kompanijskog sporta Srbije i njegovom predsedniku Velizaru Đeriću na imenovanju tima iz Srbije za trećeg člana Evropske sportske federacije. 

Ova prestižna federacija ima 26 zemalja i više od 7.000 članova, što stvara snažnu mrežu saradnje i promocije sportskih vrednosti širom Evrope.

Osim toga, Jahorina je dobila posebnu čast da bude izabrana za domaćina narednog samita Evropske sportske federacije, na kojem će učestvovati 2.000 ljudi.

OC Jahorina sa ponosom ističe svoj značajan doprinos ovom imenovanju. 

Ova izuzetna prepoznatljivost i priznanje samo je potvrda predanog rada i stručnosti u oblasti sporta.

Prisustvo srpskog tima u ovom značajnom savezu je od vitalnog značaja za dalji razvoj sportskih aktivnosti, kao i za promociju sportskih vrednosti i principa među mladima. 

Prisustvo i angažovanje će svakako doprineti jačanju evropske sportske zajednice i stvaranju inspirativnog ambijenta za razmenu znanja i iskustva među članicama saveza.

I Olimpijski centar Jahorina izrazio je očekivanje da će Savez kompanijskog sporta Srbije i ove godine, kao i prethodnih godina, posjetiti Jahorinu.

Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić je tom prilikom rekao:

"Ovo priznanje je izuzetno važno za razvoj sporta na našim prostorima. Godine marljivog rada i zalaganja su dale rezultate. Izuzetno sam ponosan na činjenicu da je Olimpijski centar Jahorina svih ovih godina bio neizostavan oslonac srpskom timu. Naša vrata su uvek otvorena za članove Komanskog sportskog saveza Srpske, mogu da računaju na našu bezrezervnu podršku i gostoprimstvo tokom realizacije svih njihovih aktivnosti i ciljeva.Uvek nam je drago da sarađujemo sa ambicioznim ljudima koji deluju za kolektivno dobro.Još jednom , čestitam im na postignutom rezultatu i želim im uspešan rad u okviru evropskih sportskih federacija".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()