Zaplakao pred sudom: Dani Alveš otkrio detalje intimnog odnosa sa devojkom koja ga optužila za silovanje

Brazilski as nije mogao da zadrži suze

07.02.2024. 20:41
  • Podeli:
alveš tanjug-65c3dc6a856f8.webp Foto: Alberto Estevez/Pool Photo via AP

Fudbalski svet bio je u šoku kada je odjeknula vest da je jedan od najboljih bekova u protkle dve decenije, Dani Alveš, optužen za silovanje.

Brazilski fudbaler je optužen da je u alkoholisanom stanju silovao devojku u klubu.

Njegovim profilom ličnosti bavili su se razni psiholozi, te se čak navelo i da nasilne penetracije, kao ni povrede vagine kod oštećene nije bilo.

Alveš tokom suđenja nije mogao da zadrži suze, a u jednom trenutku se potpuno slomio.

Tokom izlaganja ispričao je do detalja šta se kobne noći zapravo dešavalo.

"Sreo sam se sa svojim prijateljima (njih troje) i krenuli smo na večeru u restoran "Klinik". Stigli smo oko 14.30 časova. Pošto se dugo nismo videli sedeli smo do jedan ujutru. Naručili smo pet flaša vina i jednu flašu japanskog viskija", započeo je Dani Alveš.

Ispričao je da je popio dve flaše vina i čašu viskija, a takođe je naveo i da je provod sa prijateljima nastavio u klubu Suton, te da je tu došlo do poznanstva sa devojkom koja ga tereti za silovanje.

"Došli smo do separea i počeli da igramo. Nedugo zatim došle su dve devojke kojima su se kasnije priključile još tri, među kojima je i podnosioc žalbe sa njene dve drugarice. Nije im bilo uopšte neprijatno, došle su i počele da nas pozdravljaju", kazao je nekadašnji fudbaler Barselone.

Nakon toga je ispričao da su prisno igrali, te da je u jednom trenutku otišao do toaleta.

"Kleknula je ispred mene. Svukao sam pantalone i seo na klozetsku dasku. Nisam je ošamario, niti bacio na zemlju. Nije mi rekla da ne želi da imamo odnos", nastavio je Alveš.

Ipak, na kraju govora je zaplakao.

"Kada smo izašli iz kluba, moja žena je spavala kod kuće. Nikad više nisam video podnosioca žalbe i njene prijatelje", rekao je Alveš, a onda dodao:

"Kasnije sam video da me u štampi optužuju za silovanje. Moj svet se srušio. Bio sam uništen jer su mi u Brazilu blokirali sve ugovore - nastavio je nekadašnji desni bek "karioka", da bi nakon toga briznuo u plač."

Nekadašnjem fudbaleru Barselone zbog dela koje mu se stavlja na teret zaprećena je kazna zatvora od 12 godina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()