'Zvezdaši, hvala na svemu' Vildoza se emotivnom porukom oprostio od Delija i dresa Zvezde

Argentinac je za kratko vreme postao miljenik navijača

26.06.2023. 21:04
  • Podeli:
Luca Vildosa foto KK Crvena zvezda-64253e924149e.webp Foto: KK Crvena zvezda

Sada već bivši košarkaš Crvene zvezde Luka Vildoza sledeće sezone će boraviti u Atini pošto je potpisao ugovor sa Panatinaikosom. 

Argentinac je ove sezone za kratko vreme postao miljenik navijača, ali je posle nešto slabijeg kraja sezone dobio unosnu ponudu iz Grčke koju je prihvatio.

Posle potpisa za novi klub, Vidloza se oglasio na društvenim mrežama i oprostio se od kluba i navijača.

"Bilo je zadovoljstvo nositi crveno-beli dres ove sezone. Želim da se zahvalim svojim saigračima, stručnom štabu i navijačima za neverovatnu podršku tokom cele godine, koju ste učinili specijalnom. Bez sumnje, ova sezona će imati posebno mesto u mom srcu", istakao je Vildoza i na srpskom napisao:

"Zvezdaši, hvala na svemu!"

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()