'Aerodrom je pun, niko nije poleteo, samo mi': Srbi presrećni što su se vratili kući iz Izraela

Putnici nisu krili olakšanje što su konačno stigli u srpsku prestonicu i što su na bezbednom

08.10.2023. 11:08
  • Podeli:
Wizz Air_Viz er_avion_Foto Pixabay-63a4738fb0b09.webp Foto: Pixabay

"Zahvaljujući našim sveštenicima i molitvi, mi smo danas ovde među svojima", prve su i jedine reči gospođe koja je danas sa grupom hodočasnika i turista iz Srbije sletela u Beograd iz Tel Aviva.

Avion koji je evakuisao naše građane iz Izraela, gde je Hamas juče izveo iznenadni napad, sleteo je oko 10 časova na beogradski aerodrom.

Putnici nisu krili olakšanje što su konačno stigli u srpsku prestonicu i što su na bezbednom.

"Bili smo na pričešću, kad je to sve krenulo, videli smo sve... Hteli smo za Tel Aviv, ali smo zaustavili, sve je bilo zaustavljeno, blokirano", priča jedan od hodočasnika za Telegraf.rs.

On i njegov prijatelj kažu da su srećni što su stigli kući.

"Srećni smo što smo živi i zdravi. Nismo bili mnogo uplašeni, nije bilo svejedno, bodirli smo jedni druge, nismo dozvolili da bude straha", kažu nam putnici sa leta.

Oni ističu da je na aerodromu bilo dosta ljudi, uglavnom stranaca, ali da je poleteo samo avion iz Srbije.

"Bilo je pet, šest letova. Bilo je Nemaca, Španaca, ali niko nije poleteo, samo mi", rekli su nam.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()