Blokada u selu Brnjak na KiM: Tzv. kosovska policija ne dozvoljava kamionima prolaz

Ovim blokadama onemogućeno je kretanje kamiona

27.09.2024. 15:39
  • Podeli:
kosovska policija dopisništvo kim via tanjug-6512806a032c2.webp Foto: Dopisništvo KiM/Tanjug

Takoznvana kosovska policija postavila je betonske barijere na Brnjačkom, tzv. Ljubičićevom mostu, u ataru sela Brnjak, čija polovina pripada opštini Ribariće, a druga polovina opštini Zubin Potok, prenosi Euronews Srbija .

Zamenik direktora Kosovske policije za region Mitrovica sever, Veton Eljšani, izjavio je da se ovim barijerama onemugaćava kretanje kamiona, ali ne i automobila.

Kako je dodao, ovim potezom policija sprečava navodni šverc robe iz centralnog dela Srbije na Kosovo.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()