'Brzo i sigurno' na Kopaoniku uz Gorsku službu spasavanja Srbije i Yettel

Cela manifestacija protekla je u pozitivnom raspoloženju

Autor: Promo
08.03.2023. 16:59
  • Podeli:
Yettel GSS1-6408b0a6a3cef.webp Foto: Promo

Tradicionalna ski trka pod nazivom "Brzo i sigurno" u organizaciji Gorske službe spasavanja, održana je na Kopaoniku na ski stazi "Malo jezero".

Brzo i sigurno je ujedno i univerzalni spasilački motiv kojim se promoviše bezbedan boravak u prirodi, za šta se zalaže i Yettel, koji je strateški partner Gorske službe spasavanja i koji je ovog puta bio i generalni sponzor trke. 

"I ove, kao i prethodnih godina, imali smo goste iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Rumunije. Na turno trci bilo je dvadeset takmičara, dok je spasilačku trku i spuštanje spasilačkog čamca na stazi 'Malo jezero' vozilo oko 60 skijaša“, rekao je Igor Tonković, spasilac Gorske službe spasavanja Srbije. 

Cela manifestacija protekla je u pozitivnom raspoloženju, uz brojnu publiku koja je uživala u izvanrednim potezima najboljih skijaša.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()