Advokatica Kecmanovića prijavila supruga za nasilje u porodici: Policija mu zabranila prilazak

U pitanju je ćerka Borivoja Borovića

13.05.2024. 11:56
  • Podeli:
irina borovic-6641e3bc5f2a3.webp Foto: M.M./ATAImages

Irina Borović, advokatica i ćerka poznatog advokata Borivoja Borovića prijavila je nevenčanog supruga za nasilje u porodici.

Prema nezvaničnim informacijama, sve se odigralo sinoć u Beogradu.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu primilo je izrečenu hitnu meru zabrane prilaženja i komuniciranja koju je donela policija Savskog venca u odnosu na I.M. (39) prema žrtvi Irini Borović i predložiće sudu produženje mere shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici.

"Imajući u vidu da iz priloga dostavljenih uz navedenu hitnu meru proizlazi da učinilac čini fizičko i psihičko nasilje prema žrtvi, Prvo OJT u Beogradu predložiće sudu da se hitna mera produži shodno Zakonu o sprečavanju nasilja u porodici, nakon čega će doneti odluku o eventualnom pokretanju krivičnog postupka prema učiniocu", saopštilo je Prvo OJT.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()