Automobil kragujevačkih tablica zapaljen u severnoj Mitrovici

Automobil je bio parkiran u neposrednoj blizini kuće vlasnika, a da je zapaljen vlasnik je video jutros po polasku na posao, kada je na njemu zatekao vidna oštećenja od vatre

22.11.2022. 12:28
  • Podeli:
kosovska_mitrovica__antonio_ahel__pixsell-1664463910651.webp Foto: Antonio Ahel /Pixsell

Automobil Chevrolet Captiva registrovan na kragujevačke tablice, u vlasništvu Srbina N.M, zapaljen je noćas u severnom delu Kosovske Mitrovice, potvrdio je vlasnik za portal KoSSev. Slučaj je potvrdila i kosovska policija.

Automobil je bio parkiran u neposrednoj blizini kuće vlasnika, a da mu je auto zapaljen N.M. je video jutros, po polasku na posao. Zatekao je automobil sa vidnim oštećenjima od vatre.

Vlasnik je naveo je da je požar na automobilu već bio ugašen, a da, kako tvrdi, on nije ni pozvao vatrogasce, niti čuo saniranje požara.

U vatrogasnoj službi mu je potvrđeno da su radili na sanaciji požara jedan sat posle ponoći. Vatrogasci su mu ujedno vratili dokumentaciju koja mu je stajala u automobilu.

N.M. je slučaj prijavio kosovskoj policiji, iz koje su potvrdili da je noćas u severnom delu Mitrovice zapaljen terenac koji je imao KG tablice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()