Automobil naleteo na kamion sa robom u centru Beograda, dve osobe povređene

Sudar se dogodio oko 7.30 časova u Ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 108

03.03.2024. 09:41
  • Podeli:
policija srbija mup rs (2)-64fb6fc2051ec.webp Foto: MUP R Srbije

Dve osobe lakše su povređene u sudaru u Ulici Dimitrija Tucovića u Beogradu. Do nezgode je došlo kada je na kamion koji je bio parkiran, a iz koga je vozač istovarivao robu naletelo putničko vozilo.

Sudar se dogodio oko 7.30 časova u Ulici Dimitrija Tucovića, kod broja 108. Do nezgode je došlo kada je na kamion koji je bio parkiran, a iz koga je vozač istovarivao robu, naletelo putničko vozilo.

Prema prvim informacijama, automobil je od siline udarca prešao na drugu stranu kolovoza, prenosi RTS.

Hitna pomoć je dve osobe prevezla u Urgrentni centar, a saobraćaj je na ovom delu ulice ka Zvezdari obustavljen. U koloni stoje i vozila gradskog prevoza na linijama 28, 77 i 79.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()