Batine posle jurnjave automobilima: Određen pritvor za sedam osoba u Leskovcu

Javni tužilac predložio je određivanje pritvora do 30 dana, što je i prihvaćeno

01.11.2023. 17:47
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu saslušano je sedam osoba, osumnjičenih da su učinili krivično delo nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda, saopštilo je Tužilaštvo.

U pitanju su A. L. (36), D. Z.(37), M. L. (35), S. M. (36), V. S. (37) i M. Đ. (60), prema kojima je bila određena mera zadržavanja, kao i A. Đ. (27), koji se sam javio u tužilaštvo.

U prisustvu zajedničkog branioca šestorica osumnjičenih iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu, branili su se ćutanjem, dok je jedan osumnjičeni izneo svoju odbranu.

Javni tužilac predložio je određivanje pritvora do 30 dana, a taj predlog je prihvaćen i pritvor određen.

U daljem toku postupka tužilaštvo će preduzeti dokazne radnje, ispitivanje svedoka i obavljanje veštačenja, kako bi se utvrdile činjenice i donela odluka.

Pomenute osobe, kako se sumnja, 29. oktobra su nakon kraće rasprave u gradu, automobilima sustigle četvoricu muškaraca starosti 33, 35, 37 i 39 godina koji su se nalazili u drugom vozilu, a potom ih fizički napali.

A. L. i D. Z. se sumnjiče da su više puta udarili 33-godišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede, saopštila je Policijska uprava u Leskovcu.

Takođe, tom prilikom lakše povrede su zadobili i 35-godišnji, 37-godišnji i 39-godišnji muškarac.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()