Batrovci: Policija pronašla više od 1.800 paklica cigareta u automobilu

Pregledom putničkog motornog vozila policija je pronašla cigarete raznih vrsta u vrednosti od oko 700.000 dinara

28.05.2023. 15:26
  • Podeli:
krijumčarenje cigarete Batrovci Tanjug-6473567da4cbc.webp Foto: Tanjug/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Na graničnom prelazu Batrovci policija je u putničkom motornom vozilu pronašla 1.828 paklica cigareta raznih vrsta u vrednosti od oko 700.000 dinara, saopštio je MUP. 

Protiv osumnjičenog će, kako se navodi, biti podneta krivična prijava zbog sumnje na krijumčarenje.

Foto: Tanjug/OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije i Uprave granične policije, u saradnji sa Upravom carina, po nalogu Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, otkrili su na Graničnom prelazu Batrovci neprijavljene cigarete, a protiv četrdesetosmogodišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo krijumčarenje, saopšteno je iz MUP-a.

Kako se navodi, pregledom putničkog motornog vozila kojim je upravljao osumnjičeni, u skrivenim delovima vozila, policija je pronašla ukupno 1.828 paklica cigareta raznih vrsta u vrednosti od oko 700.000 dinara.

Dodaje se da će, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv osumnjičenog biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()