Beograd: Uhapšen državljanin Konga zbog krađe mobilnog telefona na aerodromu

Osumnjičenom je određen pritvor u trajanju od 30 dana

26.11.2023. 17:51
  • Podeli:
hapšenje, lisice, uhapšeni crnac - shutterstock-65636b27e34cc.webp Foto: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu danas je u prisustvu branioca i prevodioca saslušan državljanin Konga B. B. (44) zbog krađe mobilnog telefona jednog od članova posade aviona na aerodromu Nikola Tesla.

Kako se navodi u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičeni je izvršio krivično delo u nameri da prisvajanjem mobilnog telefona pribavi protivpravnu imovinsku korist koja nije mala.  

Prilikom saslušanja B. B. je u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, a Treći osnovni sud u Beogradu je, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, osumnjičenom odredio pritvor u trajanju od 30 dana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()