'Čula sam dva pucnja...': Devojka ranjenog mladića otkrila detalje krvavog pira u Rakovici

Mladiću životno ugrožen

25.09.2024. 15:51
  • Podeli:
hitna pomoć pixabay-66c5cf14a5dcd.webp Foto: Pixabay

U Urgentnom centru u Beogradu nalazi se Filip M. (19) koji je i dalje u teškom stanju nakon što je upucan u naselju Rakovica, saznaje "Telegraf".

Negova devojka bila je svedok pucnjave.

Kako se saznaje, Filip je u utorak tri sata nakon ponoći parkirao automobil ispred stana. Čim je izašao iz vozila on je upucan sa jednim hicem, dok je drugim ranjen dok je ulazio u automobil.

"-Tada je rekao devojci da zove njegovog oca i Hitnu pomoć. Ona je objasnila da je čula dva hica, ali da nije videla napadača. Tvrdila je da je Filip krvav ušao u automobil. Policija je na mestu obračuna našla čaure koje su uzete na veštačenje. Obavljen je razgovor i sa ocem upucanog", kaže sagovornik blizak istrazi.

Mladić je pogođen u grudi i stomak.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()