Dečko (19) 'protutnjao' kroz Novi Beograd: MUP ima hitno saopštenje - zbog ovoga mogu i vas kazniti

Češljaće se društvene mreže

09.02.2024. 11:18
  • Podeli:
policija mup saobraćajac tanjug strahinja acimovic-651c3ed851141.webp Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Povodom sve učestalijih objava na društvenim mrežama kojima se propagira neodgovorno i nebezbedno ponašanje u saobraćaju, Ministarstvo unutrašnjih poslova za svaku takvu objavu vrši provere i preduzima mere protiv lica koja sadržaje objavljuju, saopštili su iz MUP-a.

Saobraćajna policija presretačem je zaustavila vozača Audija (19) koji se u ulici Pariske komune u Beogradu kretao brzinom od 86 kilometara na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas.

"Radi se o licu koje na društvenim mrežama objavljuje sadržaje kojima se propagira nebezbedno ponašanje u saobraćaju", rečeno je iz MUP-a na njihovoj zvaničnoj Instagram stranici.

Prilikom kontrole utvrđeno je da su prednja stakla na vozilu prekomerno zatamnjena, zbog čega je vozilo isključeno iz saobraćaja, a zbog sumnje u verodostojnost broja šasije vozilo je privremeno oduzeto.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()