Detalji jezivog požara u Rakovici: Poginuo bračni par, komšije svedočile o jakoj eksploziji

Policija i vatrogasci su i dalje na terenu, a tačan uzrok požara i dalje nije poznat

07.10.2024. 10:14
  • Podeli:
rakovica, požar u ulici luke vojvodića - 7 okt 2024 - foto UNA-67039851dc1e5.webp Foto: UNA

U stravičnom požaru, koji se jutros dogodio u Ulici Luke Vojvodića broj 91 u Rakovici, nastradale su dve osobe. Prema rečima očevidaca sa lica mesta u pitanju je stariji bračni par, starosti oko osamdeset godina.

Prema pisanju domaćih medija, komšije koje žive na istom spratu čule su da im neko udara u vrata u cik zore u stanu gde je buknula vatra.

"Probudili su nas vatrogasci, lupali su nam na vrata.Odmah smo svi izašli iz stanova. Znam da je u tom živeo stariji bračni par, tu nekih 73, 74 godine", rekao je jedn od komšija za 24sedam.rs.

Drugi komšija kaže da je negde oko 4 časa jutros čuo samo da je nešto jako puklo.

"Nešto je puklo jako, kao da su letele šerpe i lonci. Čula se jaka eksplozija. Sumnjamo da je sve krenulo od plina, jer su oni koristili plin u stanu", naveo je drugi komšija nesrećnog para.

Kolike su razmere vatre bile svedočila je i komšinica sa devetog sprata, koja kaže da je čak do njenog stana došao dim, iako je požar izbio na drugom spratu te zgrade.

Policija i vatrogasci su i dalje na terenu. Tačan uzrok požara i dalje nije poznat.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()