Droga, novac, oružje: Velika zaplena policije u Novom Sadu

Uhapšenom muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati

30.11.2023. 13:44
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu je u saradnji sa Policijskom upravom u Novom Sadu, a nakon uspešno sprovedene akcije uhapsilo S. J. (32) iz Novog Sada,  u čijem stanu je pronađena veća količina droge, novca i oružja.

On je osumnjičen za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga za koje delo je propisana kazna zatvora od tri do 12 godina, kao i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija za koje je propisana kazna zatvora od dve do 12 godina, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Kako se navodi u saopštenju Policijske uprave u Novom Sadu, pregledom osumnjičenog i pretresom stanova koje on koristi, policija je pronašla oko 330 grama kokaina, 45 grama marihuane, dve digitalne vage i opremu za pakovanje narkotika. 

U stanovima je pronađeno i šest pištolja i 658 komada municije različitog kalibra, četiri okvira za pištolj i prigušivač, a za koje oružje osumnjičeni nije imao dozvolu nadležnog državnog organa.

S. J. je određeno zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden u tužilaštvo na saslušanje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()