Državljanin Srbije smrtno stradao u Mostaru: Pao sa zidića Starog mosta dok je fotografisao, nije mu bilo spasa

Srpski državljanin bio je u turističkoj poseti Mostaru

24.10.2024. 15:32
  • Podeli:
mostar pixabay-669698ec0829f.webp Foto: Pixabay

 Državljanin Srbije D.S. (64) stradao je danas u poslepodnevnim časovima, nakon što je pao sa zidića u Starom gradu u Mostaru.

Nesrećni čovjek je kao turista boravio u Mostaru, zajedno sa suprugom, a prema prvim informacijama, pao je sa zida u Kujundžiluku dok je fotografisao Stari most. Prema prvim informacijama, on je pao na stene.

Spasa mu nije bilo iako su na lice mesta odmah stigli vatrogasci koji su ga izvukli te ga predali ekipi Hitne pomoći, koja ga je odmah na licu mesta pokušala reanimirati, prenosi "Avaz".

Kako navode, nakon toga su ga odvezli u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić".

Prema naredbi dežurnog kantonalnog tužioca, na licu mesta će biti rađen uviđaj, a naređena je i obdukcija tela stradale osobe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()