Dvoje mladih poginulo tokom vožnje motornih sanki na Kopaoniku

Nastradale mladića i devojku noćas su našli spasioci Gorske službe spasavanja van obeležene staze za sanke

19.03.2023. 12:21
  • Podeli:
kopaonik profimedia-0323785682-63e243832fa2b.webp Foto: Profimedia

Dvoje mladih smrtno je stradalo tokom noći na Kopaoniku vozeći motorne sanke. Dva člana Gorske službe spasavanja (GSS) su ih zatekla na mestu događaja, bez znakova života.

Mladić i devojka su se nalazili skroz van obeležene staze za sanke, a iz Gorske službe spasavanja za Tanjug su rekli da su se njihovi spasioci sasvim slučajno našli tu.

Spasioci su, kako je rečeno, bili van radnog vremena i van radnog vremena staza.

"Naši spasioci su se sasvim slučajno našli tu. Odmah su počeli reanimaciju, i zvali smenu. Spasioci koji su bili u smeni su brzo došli, i transportovali ih u trauma centar. Prevezeni su sankama i tabačima uz pomoć Skijalista Srbije", rekli su iz GSS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()