Dvoje povređenih u saobraćajnoj nesreći kod Čačka: Sudar motocikla i automobila

Vozač motocikla i njegova saputnica zadoboli su lakše telesne povrede prilikom pada

10.08.2024. 11:11
  • Podeli:
sudar čačak branko lukić tanjug-66b72e55abd22.webp Foto: Branko Lukić/Tanjug

Dve osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 9 sati dogodila u mestu Parmenac, desetak kilometara pd centra Čačka, a u kojoj su učestvovali putnički automobil i  motocikl.

Jedan od očevidaca izjavio je da je na skretanju kod Doma zdravlja u Parmencu vozač motocikla na kom je bila i jedna ženska osoba krenuo na punoj liniji da pretiče automobil koji je već pokazao da će skrenuti da je tada došlo do sudara. 

Vozač motocikla i njegova saputnica zadoboli su lakše telesne povrede prilikom pada, dok je na automobilu pričinjena materijalna šteta. 

Na lice mesta izašle su ekipe policije i Hitne pomoći, a prilikom alkotestiranja utvrđeno je da vozači nisu bili pod dejstvom alkohola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()