Džonić osuđen na doživotnu kaznu zatvora: Ubio tročlanu porodicu, pa ih zapalio

Džonić od početka suđenja negira krivicu

13.06.2023. 11:18
  • Podeli:
Goran Džonić Tanjug DIMITRIJE NIKOLIĆ-6467627120ddf.webp Foto: Tanjug/DIMITRIJE NIKOLIĆ

Viši sud u Nišu osudio je Gorana Džonića na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Tužilaštvo je u svojim završnim rečim predložilo sudu da Džonića osudi na kaznu doživotnog zatvora.

Sa završnim rečima tužioca složili su se i punomoćnici oštećenih, dok je odbrana tražila oslobađajuću presudu tvrdeći da nema dovoljno dokaza za osuđujuću presudu.

Džonić od početka suđenja negira krivicu.

On je pored teškog ubistva optužen i za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. 

Goran Džonić optužnicom se tereti za ubistvo Gorana (57), Gordane (56) i njihove ćerke Lidije (25), 26. septembra 2021. godine.

Istraga u ovom slučaju bila je sprovedena i protiv braće Aleksandra i Kostadina M. i drugog Džonićevog sina Milana, ali su oni pušteni iz pritvora i nisu se našli na optužnici.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()