Federalna policija će proveriti da li je Radoičić u Tuzli kupovao oružje

Ovo je potvrdio v.d. direktor FUP-a Vahidin Munjić

03.10.2023. 20:12
  • Podeli:
milan radoicic tanjug Darko Vojinovic-651c59c570e38.webp Foto: Tanjug/Darko Vojinovic

Tužilaštvo Srbije tvrdi da je Milan Radoičić kupovao oružje, municiju i eksplozivni materijal velike razorne moći u Tuzli, koje je potom prebacivano prvo za Beograd, odakle ga je prosleđivao na Kosovo gde je skladišteno.

To je danas rečeno nakon njegovog privođenja gde mu je određen pritvor od 48 sati.

Sve ove navode će proveriti i Federalna uprava policije FUP. Ovo je za "Avaz" potvrdio v.d. direktor FUP-a Vahidin Munjić.

"Odmah ujutro ćemo zatražiti od organa Republike Srbije da nam dostave raspoložive informacije o tome. Sve prvo moramo da proverimo nakon čega ćemo preduzeti mere i radnje iz naše nadležnosti", kazao je Munjić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()