Filmske scene u okolini Čačka: Pronađena laboratorija za uzgoj marihuane

Nađena je kompletna oprema za uzgoj marihuane, lampe, ventilatori, PH merač, termostat, kao i 49 komada pištoljske municije

25.03.2024. 17:05
  • Podeli:
marihuana mup (2)-6601a024ac896.webp Foto: TANJUG/ MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku uhapsili su M. M. (1980) sa prebivalištem u Inđiji, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Pretresom stana i pomoćnih prostorija osumnjičenog u okolini Čačka, policija je pronašla laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima sa 103 stabljike za koje se sumnja da je kanabis i 600 grama sasušene biljne materije za koju se sumnja da je marihuana.

Takođe, nađena je kompletna oprema za uzgoj marihuane, lampe, ventilatori, PH merač, termostat, kao i 49 komada pištoljske municije. 

Osumnjičenom M. M. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden višem javnom tužiocu u Čačku.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()