Gorela kineska robna kuća na Bulevaru: Požar gasilo pet vatrogasnih vozila i 13 vatrogasaca

Evakuisano više ljudi

22.10.2024. 13:57
  • Podeli:
vatrogasci požar-671792a4c77c6.webp Foto: UNA

Danas je u tržnom centru "Panda" u Bulevaru kralja Aleksandra na Đermu izbio požar.

Sektor za vanredne situacija primio je u 10,09 sati dojavu o požaru u Bulevaru kralja Aleksandra broj 174, na Zvezdari, u kojoj se navodi da u Kineskoj robnoj kući "Panda" gore elektro instalacije.

Na lice mesta poslato je komando, navalno vozilo, auto cisterna i lestve sa 11 vatrogasaca iz VSJ Zvezdara i auto cisterna sa 2 vatrogasca iz VSJ Voždovac. Dolaskom na lice mesta u 12,14 časova ustanovljeno je da u kineskoj robnoj kući površine oko 400 metara kvadratnih, gori prostorija površine oko 15 metara kvadratnih.

Već u 12.20 časova požar je lokalizovan u robnoj kući, a četiri lica evakuisana iz objekta. Na lice mesta poslata ekipa Elektrodistribucije Srbije.

Nije poznato kolika materijalna šteta je pričinjena.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()