Gradonačelnik Loznice: Napad na policajca je teroristički čin i napad na celu državu

Dodao je da je bitno da grad i država u ovom trenutku budu tu uz sugrađane

18.07.2024. 19:05
  • Podeli:
nikola krsmanović foto fb-6698f6c29e666.webp Foto: Facebook/Nikola Krsmanovic

Gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović rekao je danas da je ubistvo policajca Nikole Krsmanovića teroristički akt i napad na državu Srbiju koji najoštrije osuđuju svi zvaničnici.

Petrović je za Tanjug rekao da će konačnu ocenu dati nadležni organi - Tužilaštvo i Ministarstvo unutrašnjih poslva, ali da je za njega reč o terorističkom činu. 

"Upućujem najdublje saučešće porodici nastradalog polcajca, a Vjekoslavu Iliću želim brz oporavak", rekao je Petrović.

Istako je da će, pored države, vlade i resornog ministarstva, porodici ubijenog Nikole Krsmanovića maksimalno pomoći i grad Loznica i poručio građanima tog grada da ostanu smireni i pribrani.

"Naša policija i država imaju instrumente, mehanizme i snagu da se sa svakim, pa i ovakvim izazovima izbore i da svim građanima garantuju bezbednost, sigurnost i spokojan život", naglasio je Petrović.

Dodao je da je bitno da grad i država u ovom trenutku budu tu uz sugrađane.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()