Hitno saopštenje MUP-a: Poznato da li ima povređenih u jezivom požaru u Beogradu

Prvi put u Beogradu nova cistera za gašenje požara poslata je na Zvezdaru kako bi pomogla vatrogascima da lokalizuju buktinju

21.03.2024. 13:21
  • Podeli:
vatrogasci wikipedia-65ba775487f82.webp Foto: Wikipedia

U velikom požaru na Zvezdari nema povređenih, niti je bilo ko ugrožen, s obzirom da je u pitanju napušteni objekat, potvrdili su Tanjugu iz MUP-a.

Gašenje požara na krovnoj konstrukciji napuštene fabrike na  Zvezdari je u toku i u njemu učestvuje 12 vatrogasnih vozila i 43 vatrogasca.

Podsetimo, danas je na Zvezdari izbio veliki požar koji je prestravio građane.

Crni gust dim kuljao je iz zapaljenog objekta, a mogao se videti kilometrima daleko.

Kako je potvrđeno, zapalila se krovna konstrukcija na zapuštenoj fabrici.

Prvi put u Beogradu nova cistera za gašenje požara poslata je na Zvezdaru kako bi pomogla vatrogascima da lokalizuju buktinju. Cisterna je zapremine 30.000 metara kubnih, a opremljena je sa čak dva para lestvica.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()