Horor kod Novog Bečeja: Uhapšen pod sumnjom da je ubio suprugu

Počinilac je navodno nedavno izašao iz zatvora u Austriji

19.06.2023. 07:59
  • Podeli:
mup policija hapšenje-643e99bb6d93a.webp Foto: MUP RS

U selu Bočar kod Novog Bečeja, R.M (39) uhapšen je sinoć pod sumnjom da je ranije u nedelju ubio svoju nevenčanu suprugu S. T (41), saznaje Tanjug. 

Sumnja se da je osumnjičeni nožem ubio suprugu.

Mediji prenose da se ubistvo desilo u nedelju ujurtru, kao i da je osumnjičeni nakon ubistva žene nasrnuo i na svog rođenog brata. 

Kako piše Informer, R. M. je dan pre ubistva, u večernjim satima, pretukao ženu, koja je zbog nasilja supruga utočište našla kod komšinice.

On ju je potom molio da se vrati kući, a kada se nesrećna žena pojavila, nasilni muž joj je naneo povrede nožem, od kojih je preminula. Komšije pričaju i da su se sat vremena pre ubistva, čuli pucnji.

"Negde oko četiri sata jutros neko je pucao iz vatrenog oružja, čuli smo pucnje. Prilično smo se uznemirili. Neko je pozvao policiju, ne znamo ko. Kada su stigli na lice mesta, žena nije davala znake života", rekla je za Informer meštanka ove novobečejske opštine.

Ona  potvrdila da je R.M. zrenjaninska policija privela, a da je osumničeni ranije već imao problema sa zakonom, te da je nedavno izašao iz zatvora u Austriji gde je odležao tri godine, zbog posedovanja i distribucije narkotika.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()