Hranitelj osuđen na 11 i po godina zbog silovanja štićenice

Mravik je uhapšen 2019. godine, nakon što se 12 godina bavio hraniteljstvom.

29.11.2023. 13:50
  • Podeli:
presuda-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Viši sud u Sremskoj Mitrovici osudio je Mirka Mravika iz Šida na kaznu zatvora od 11 i po godina, zbog seksualnog zlostavljanja maloletne štićenice M. V. kojoj je bio hranitelj.

Osuđen je na jedinstvenu kaznu zbog produženog krivičnog dela nedozvoljene polne radnje i krivičnog dela silovanje, potvrđeno je Tanjugi u tom sudu.

Ovo je prvostepena presuda na koju odbrana i tužilaštvo imaju pravo da ulože žalbu.

Mravik je uhapšen 2019. godine, nakon što se 12 godina bavio hraniteljstvom.

Uhapšen je pošto se M. V. požalila radnici Centra za socijalni rad, koja je odmah obavestila policiju o ovom slučaju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()