I Šarić ide pred tužioca: Novo saslušanje Belivuka i Jankovića zbog ubistva

Još uvek nije poznato o kom ubistvu je reč

09.04.2024. 16:54
  • Podeli:
specijalni sud u beogradu foto una-64304e36db20b.webp Foto: Foto Una

Pripadnici organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Nebojša Janković prošle sedmice su privođeni na saslušanje u zgradu Specijalnog suda radi saslušanja u vezi sa istragom za krivično delo teško ubistvo, saznaje Tanjug. 

Oni su saslušani u Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal, gde su se branili ćutanjem, dok će Darko Šarić biti naknadno priveden i saslušan.

Još uvek nije poznato o kom ubistvu je reč.

Protiv Belivuka se vodi postupak pred Specijalnim sudom u Beogradu povodom optužbi da je vođa grupe, čiji se pripadncii, uključujući Jankovića, terete za sedam ubistva i druga krivična dela.

Sa druge strane protiv Šarića u toku su dva postupku, a nedavno je tužilaštvo saopštilo da je pokrenuta nova istraga protiv osumnjičenih za ubistvo Stevana Stamatovića, Igora Dedovića, Alena Kožara i Damira Hadžića u Grčkoj, a kao organizatori kriminalnih grupa koje su izvršile likvidacije imenovani su Darko Šarić, Radoje Zvicer i Veljko Belivuk.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()