Iz šahte izvučena tela dvojice radnika: Oglasio se Dačić o stravi na Novom Beogradu

Najverovatnije nastradali tokom čišćenja kanalizacione cevi

19.07.2024. 13:33
  • Podeli:
poginuli radnici šaht novi beograd una-669a5ae1a53c0.webp Foto: UNA

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da su pripadnici Sektora za vanredne situacije iz šahte u Novom Beogradu izvukli tela dvojice radnika koji su najverovatnije nastradali tokom čišćenja kanalizacione cevi.

"Na osnovu primljene dojave u 11.10 časova da su u Ulici Mileve Marić Ajnštajn na Novom Beogradu dva lica u šahti, na lice mesta odmah je upućeno 15 vatrogasaca-spasilaca sa četiri vatrogasna vozila, koji su zatekli dvojicu radnika u šahti dubine oko sedam metara", rekao je Dačić.

Dodao je i da su vatrogasci-spasioci su uz pomoć tronošca izvukli tridesetsedmogodišnjeg i pedesetosmogodišnjeg radnika, koji su bili bez svesti, a ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt, navodi se u saopštenju MUP-a.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()