Izbio požar u kući na Voždovcu: Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom, vatra zahvatila i automobile

Za sada nema informacija o povređenima i uzroku požara

21.03.2024. 19:14
  • Podeli:
hitna-65f822dae5ca8.webp Foto: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

U voždovačkoj ulici Vojvode Stepe večeras je došlo do požara u delu napuštene kuće. Kako se nezvačno saznaje, dojava o požaru primljena je nešto posle posle 18 sati.

Na terenu su tri vatrogasna i jedno policijsko vozilo. Interveniše ukupno 11 vatrogasaca, a vatra je zahvatila i tri automobila koja su bila u blizini.

Prema prvim informacijama, požar je lokalizovan.

Za sada nema informacija o povređenima i uzroku požara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()