Izvučeno telo žene posle sudara broda i čamca u Beogradu: Traga se za muškarcem

Telo žene izvučeno je u 2.50 kod Sava promenade

06.07.2024. 10:44
  • Podeli:
hitna pomoć Zavod za hitnu medicinsku pomoć-654a4c310ac79.webp Foto: Zavod za hitnu medicinsku pomoć

Službe Hitne pomoći u Beogradu izvukle su noćas iz Save telo žene, koja je nestala nakon sudara teretnog broda i čamca, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.

Telo žene izvučeno je u 2.50 kod Sava promenade, dok se jedan muškarac i dalje vodi kao nestao.

Čamac i teretni brod sudarili su se sinoć oko 21.45 na Savi kod Novog Beograda.

Nakon sudara, jedan muškarac iz čamca je doplivao do splava na Novom Beogradu, gde su ga izvukli pripadnici rečne policije, a tragalo se za dve osobe u tom trenutku.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()