Jagodinu potresla eksplozija: Aktivirana bomba u stanu - muškarac poginuo, drugi povređen

Nadležne ekipe na terenu utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do tragedije

30.01.2024. 09:55
  • Podeli:
policija u beogradu, autokomanda - 22 okt 2023 - foto tanjug vladimir šporčić (5)-655b0ffe4cddf.webp Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Jedna osoba preminula je na licu mesta, a druga je povređena i prevezena u bolnicu, kada je sinoć vojna bomba M-75 eksplodirala u stanu u Jagodini.

U eksploziji koja se dogodila sinoć oko 22 časa, u ulici 7. jula u Jagodini, poginuo je tridesetjednogodišnji M. J. iz Velikog Gradišta, javlja RINA, a prenosi Tanjug.

"On je nažalost od zadobijenih povreda na licu mesta preminuo, dok je Ž. S. (28) iz Jagodine sa teškim povredama, posle ukazane pomoći u Opštoj bolnici, prebačen u UKC Kragujevac na dalje lečenje" saopštio je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Nadležne ekipe na terenu utvrđuju sve okolnosti pod kojim je došlo do eksplozije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()