Jezive scene u Bujanovcu: Posvađao se sa bratom, pa mu zapalio kuću

Objekat je u potpunosti izgoreo

18.09.2023. 11:50
  • Podeli:
policija mup srbije-64fb6df8d6a19.webp Foto: MUP Srbije

Policiji u Bujanovcu prijavljen je slučaj požara na manjem stambenom objektu u ovom gradu, nakon što je B.F. posle svađe sa svojim rođenim bratom, zapalio svoj deo dvokuće, piše Telegraf.rs.

U Policijskoj upravi Vranje kažu da se požar proširio i na deo kuće njegovog brata. Objekat je u potpunosti izgoreo.

Naloženo je vršenje uviđaja i da se protiv B.F. u redovnom postupku podnese krivična prijava zbog krivičnog dela "izazivanje opšte opasnosti".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()