Jezivo ubistvo kod Vladičinog Hana: Muž ubio ženu, ovo su detalji

Sve se desilo u selu Repince

30.09.2023. 08:09
  • Podeli:
policija mup republike srbije-64fb6e97808f5.webp Foto: MUP Republike Srbije

S. D. (61) nožem je ubio u petak uveče svoju suprugu S. D. (55) u selu Repince kod Vladičinog Hana, saznaje Telegraf.rs.

Sve se izdešavalo oko 21. 30 časova.

S. D. je svojoj supruzi nožem zadao posekotinu u predelu vrata, nakon čega je ona preminula na licu mesta.

Kako pomenuti portal prenosi svemu je prethodila rasprava u kući, a onda ju je suprug u veoma alkoholisanom stanju nožem izbo po vratu. Slučaj je policiji i hitnoj pomoći prijavila ćerka.

Ekipa hitne pomoći stigla je brzo i zatekla ženu u lokvi krvi. Policija je osumnjičenog za ubistvo lišila slobode.

Uviđaj je u toku, a VJT je naložilo obdukciju.

Prema saznanjima, u porodici su bili narušeni odnos, a supružnici su bili pred razvodom. Uprkos svemu ranije nije bilo prijave nasilja u porodici. Nesrećna žena, radila je ko čistačica u Domu zdravlja u Vladičinom Hanu.

Oglasilo se tužilaštvo

Više javno tužilaštvo u Vranju oglasilo se povodom slučaja ubistva u opštini Vladičin Han, navodeći da je izvršilac ubistva pronađen na licu mesta, te da je ubistvo počinjeno nožem.

"Izvršilac D. S. (61) je nožem ubo u predelu vrata svoju suprugu D. S. (55), koja je podlegla povredama", navodi se u saopštenju VJT.

Iz VJT dodaju da se ubistvo desilo sinoć oko 21.30 sati u selu Repince, te da javni tužilac Višeg javnog tuzilaštva u Vranju obavio je uviđaj.

"Naložena je obdukcija tela, koju će obaviti Zavod za sudsku medicinu iz Niša. Izvršilac je pronađen na mestu izvršenja, odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje. Protiv njega će policija podneti krivičnu prijavu zbog kriv dela ubistva i biće priveden u Vjt radi saslušanja", navodi se.

Prema navodima VJT, ćerka je prijavila ubistvo, kad je došla kući i zatekla mrtvu majku.

 

Porodica je bila podstsnarska, a ćerka je sa detetom, živela kod roditelja.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()