Još jedna osoba uhapšena u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića

M. M. je od početka 2019. godine bio nedostupan organima tužilaštva u Prištini, iako je na snazi bio nalog za njegovo hapšenje

20.10.2022. 12:26
  • Podeli:
oliver ivanović profimedia-1666095159554.webp Foto: Profimedia

Policija je uhapsila Srbina M. M., osumnjičenog da je bio pripadnik organizovane kriminalne grupe koja se povezuje sa ubistvom Olivera Ivanovića, saopšteno je iz Specijalnog tužilaštva u Prištini.

Hapšenje se dogodilo sinoć, po nalogu Specijalnog tužilaštva, prenosi RTS.

"Specijalno tužilaštvo saopštava da je okrivljeni M. M., osumnjičen kao pripadnik organizovane kriminalne grupe, aktivno učestvovao u izvršenju krivičnog dela učešće ili organizovanje organizovane kriminalne grupe, vezano za krivično delo teško ubistvo sada pokojnog Olivera Ivanovića", navodi se iz Tužilaštva.

Osumnjičeni M. M. je na listi sa ostalim optuženima N.S., M.R., R.B. i S.A., kojima se sudi u Osnovnom sudu u Prištini.

M. M. je od početka 2019. godine bio nedostupan organima tužilaštva, iako je na snazi bio nalog za njegovo hapšenje.

U saopštenju se ne navodi gde je M. M. uhapšen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()