Krađe u drogerijama širom Beograda: Sud odredio pritvor osumnjičenom

Protiv T. Z. je podneto više krivičnih prijava zbog izvršenja istovrsnih krivičnih dela

13.01.2024. 19:24
  • Podeli:
pritvor hapšenje policija mup rs-6409913e9ae63.webp Foto: MUP RS

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor u trajanju od 30 dana T. Z. (22), osumnjičenom da je okom prošle godine više puta krao robu iz drogerija DM.

Pritvor mu je određen na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, gde je prethodno saslušan u prisustvu branioca.

 T. Z. se na teret stavlja krivično delo Krađa zbog sumnje da je u periodu od 12. aprila do 11. novembra 2023. godine koristeći zauzetost radnika sa rafova oduzimao raznu robu u nameri da njenim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist koja nije mala, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Protiv osumnjičenog je podneto više krivičnih prijava zbog izvršenja istovrsnih krivičnih dela, stoji u saopštenju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()