Kragujevac: Osoba povređena u saobraćajnoj nesreći kod Desimirovca životno ugrožena

Do sudara teretnog i putničkog vozila, u kome su povređene tri osobe, dogodio se jutros oko 7 sati na putu Kragujevac-Topola

10.04.2023. 13:47
  • Podeli:
Hitna pomoc beograd94-639241fbcdbbf.webp Foto: Beograd 94

Jedna osoba koja je jutros povređena u saobraćajnoj nesreći kod Desimirovca zadobila je teške telesne povrede, životno je ugrožena i u toku je hitna hirurška intervencija, saopštili su iz Urgentnog centara Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac.

Dodali su da su u Urgenti centar primljene ukupno tri osobe povređene u nesreći, a da druge dve osobe imaju lakše telesne povrede i da je njihova dijagnostika u toku.  

U mestu Desimirovac došlo je jutros do saobraćajne nesreće između teretnog i putničkog vozila i tri povređene osobe su prevezene u kragujevačku bolnicu, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Nesreća se dogodila oko 7.00 časova na putu Kragujevac-Topola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()