Krijumčario migrante iz Sirije: Makedonska policija privela Srbina u Đevđeliji

Srpski državljanin krijumčario je osam sirijskih migranata

12.08.2023. 14:13
  • Podeli:
migranti profimedia-0496517859-63c6fca173dc7.webp Foto: Profimedia

Na izlazu iz Đevđelije jutros u 7.40 sati policijski službenici Policijske stanice za granični prelaz "Bogorodica“ lišili su slobode K.V.(22) iz ​​Leskovca zbog sumnje da je izvršio krivično delo "krijumčarenje migranata".

On je upravljao putničkim vozilom "opel signum" srpskih registarskih oznaka koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, a u njemu je zatečeno osam ilegalnih migranata iz Sirije, prenosi MIA. 

Osumnjičeni K.V. je zadržan u policijskoj stanici i u koordinaciji sa javnim tužiocem Osnovnog javnog tužilaštva za gonjenje organizovanog kriminala i korupcije, nakon dokumentovanja slučaja, protiv njega će biti podneta krivična prijava, a migranti će biti prebačeni u prihvatno-tranzitni centar u Đevđeliji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()