Lažni dostavljač hrane dilovao marihuanu po Beogradu

Policajci su kod uhapšenog pronašli 142 grama marihuane i jednu i po tabletu droge MDMA

15.11.2022. 14:59
  • Podeli:
Marihuana_kanabis_Foto Oliver Berg dpa-1666202654294.webp Foto: Oliver Berg / dpa

Ivo M. (28) uhapšen je na Novom Beogradu pod sumnjom da je preprodavao narkotike, koje je skrivao u torbi popularne firme za dostavu hrane Wolt.

On je lišen slobode oko tri sata posle ponoći 10. novembra, kada su policijski službenici kod njega pronašli 142 grama marihuane i jednu i po tabletu droge MDMA, potvrđeno je Tanjugu u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

U desnom džepu pantalona koje je imao na sebi policija je pronašla 5 PVC kesica sa marihuanom, dok je u Wolt torbi skrivao još 58 PVC kesica iste droge i tablete MDMA.

Na obližnjoj lokaciji u žbunju Ivo M. je skrivao još 12 PVC kesica sa marihuanom.

Prilikom saslušanja kod zamenika Višeg javnog tužioca u Beogradu osumnjičeni se branio ćutanjem, a na predlog tužilaštva sud mu je odredio pritvor.

Tužilaštvo je naložilo da se obavi psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()