Lekari bili potreseni izgledom deteta: Detalji o slučaju devojčice držane zatočene u stanu

Za ocem devojčice koja je pronađena u Mirjevu u lošem stanju raspisana je poternica

27.03.2023. 14:22
  • Podeli:
dete pixabay-1665142784559.webp Foto: Pixabay

Osmogodišnja devojčica koju je policija pronašla u stanu u Mirjevu u kome je bila zatočena od strane 38-godišnjeg oca U.P. u jakom je lošem stanju primljena u bolnicu, javljaju beogradski mediji, koji prenose da je otac dete držao kao roba.

Prema pisanju Blica, majka devojčice je u zatvoru gde služi kaznu za ubistvo svoje majke, a otac je dobio starateljstvo nad detetom. Klupko je počelo da se odmotava nakon što je oca devojčice za nasilništvo prijavila partnerka sa kojom je živeo, a koja nije majka devojčici.

Devojčica je, navode dalje mediji, u bolnicu primljena dehidrirana, izgladnela i zapuštena, u stanju zbog kog su lekari bili vidno potreseni njenim izgledom.

Brigu o detetu je, navodno, preuzelo Prihvatiilšte za decu, a komšije tvrde da su i ranije slučaj prijavljivali policiji te da su se iz stana često čuli "čudni zvukovi".

Podsetimo, Beograđanka I.L. prijavila je policijskoj stanici Palilula da je suprug U.P. brutalno pretukao i tom prilikom je otkrila da u stanu živi devojčica, ćerka njenog supruga, koju on, kako se navodi, drži kao roba.

 

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()