Ljude u apoteci držao kao taoce? Detalji drame u Smederevu

Filmska pljačka u ovom gradu

20.01.2024. 20:00
  • Podeli:
mup srbije policija-64fb6e461c958.webp Foto: MUP R. Srbije

U centru Smedereva u Karađorđevoj ulici, oko 17.40 časova, maskirani muškarac je naoružan pištoljm pokušao da izvrši razbojništvo u jednom kiosku, ali je radnica zaključala vrata, obavestila policiju, a on pobegao.

Nedugo zatim, policiji je prijavljeno da je u jednu apoteku u centru grada u kojoj se u tom trenutku nalazilo devet osoba, ušlo muško lice sa pištoljem u ruci.

Kako se sumnja, devetoro ljudi koji su se zatekli unutra držao je kao taoce. U toku je uviđaj, a obaviće se i razgovor sa ljudima koji su u tom trenutku bili u apoteci. Kako Telegraf nezvanično saznaje, većina tvrdi da ih je razbojnik držao kao taoce.

Prema izjavi očevidaca on je ispalio nekoliko hitaca, ali niko nije povređen.

Brzom reakcijom policije, on je savladan i uhapšen pri pokušaju da sa novcem koji je uzeo iz apoteke pobegne na zadnji izlaz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()