Lociran ubica iz Modriče: Tinejdžer zbog novca ubio rođenu babu

Nesrećna starica podlegla je povredama

23.10.2023. 15:37
  • Podeli:
policija republike srpske mup srpske-6536769da9bcf.webp Foto: MUP Republike Srpske

Policija PU Doboj i PS Modriča, kako se nezvanično saznaje, locirala je ubicu koji je sinoć oko 21 sat u ulici „Cara Lazara“ nožem usmrtio staricu (69).

Kako saznaje Avaz, radi se o 19-godišnjem mladiću A.H. koji je od starice tražio novac, a kada ga nije dobio nožem je izbo rođenu babu, koja je podlegla povredama na licu mesta.

Zločin se desio u kući u ulici Cara Lazara, nakon čega je pozvana policija.

Uviđaj su obavili policijski službenici PU Doboj i PS Modriča u prisustvu okružnog tužilaštva OJT Doboj. Biće obavljena obdukcija ubijene starice

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()