Lokalizovan požar u Fabrici kartona na Adi Huji

U toku je dogašavanje požara u čijem je gašenju učestvovovalo 33 vatrosaca i 11 vozila

21.08.2024. 11:20
  • Podeli:
ada huja vatrogasci pozar-66c5b0f321e05.webp Foto: UNA

Požar koji je jutros oko 9 časova izbio u Fabrici kartona na Adi Huji lokalizovan je oko 10.05, rečeno je za Tanjug u MUP-u.

Prema informacijama iz policije, u toku je dogašavanje požara u čijem je gašenju učestvovovalo 33 vatrosaca i 11 vozila.

Dojava o požaru je u MUP stigla u 9.18, posle čega su ekipe odmah upućeno na teren.

Kako je Tanjugu rečeno u Hitnoj pomoći, jedno vozilo je poslato na teren da dežura, ali za sada, nema informacija da li uopšte ima poređenih osoba. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()