Lokalizovan požar u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu

Uzrok izbijanja požara će se znati kada nadležne službe obave uviđaj

24.01.2024. 10:38
  • Podeli:
požar kineski centar tanjug-65b0daa5d04fc.webp Foto: TANJUG/SAVA RADOVANOVIĆ

Načelnik službe za vanredne situacije Luka Čaušić izjavio je danas da je požar u Kineskom tržnom centru na Novom Beogradu u Bloku 70 lokalizovan.

Čaušić je ranije rekao za Tanjug da je sreća što nema žrtava i povređenih, kao i da su vatrogasne službe uspele da spreče širenje požara na lokale iza centra.

Na gašenju požara koji je izbio u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu učestvovalo je 76 vatrogasaca - spasilaca sa 25 vozila, a angažovani su i pripadnici dobrovoljnog vatrogasnog društva Matica Zemun, četvoro dobrovoljnih vatrogasaca sa jednim vozilom, kao i autocisterne Gradske čistoće i Vodovoda.

U gašenju požara učestvovale su ekipe i vozila iz vatrogasno spasilačkih jedinica Novi Beograd, Zemun, Košutnjak, Voždovac i Zvezdara, a na terenu je i ekipa Hitne pomoći.

Čaušić je rekao i da će se uzrok izbijanja požara znati nakon gašenja, kada nadležne službe obave uviđaj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()