Majčinog partnera skoro ubio lopatom: Uhapšen Piroćanac (32)

Tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje

19.08.2023. 12:47
  • Podeli:
policija srbije mup rs-6409c16731c23.webp Foto: MUP RS

Piroćanca S.O. (32) uhapsila je niška policija zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

Kako Telegraf saznaje, on je juče u niškom selu Ostrovica u dvorištu porodične kuće nakon svađe muškarcu (59), lopatom i nogom zadao udarce u glavu.

Šezdesetogodišnjak je prevezen u Univerzitetski klinički centar gde je ustanovljeno da je zadobio teške telesne povrede opasne po život. Kako se saznaje, on ima teške povrede glave, pregledan je od strane neurohirurga, ima krvarenje u mozgu, hitno je operisan i smešten na anesteziju.

"Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu", saopštila je policija.

Prema prvim saznanjima, pretučeni muškarac je u emotivnoj vezi sa majkom napadača a tačan razlog svađe koja se umalo kobno završila, još se utvrđuje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()