Mali avion pao u Batajnici

Rukovodilac letenja na sportskom aerodromu '13. maj' potvrdio da je izgubio kontakt sa pilotom

10.08.2023. 12:58
  • Podeli:
policija-rotacija_svjetlo-646a29ea00ca9.webp Foto: Pixabay

Nedaleko od aerodroma "13. maj" kod Zemun Polja danas je pala ultra laka letelica, rečeno je Tanjugu u Centru za istraživanje nesreća u saobraćaju.

Ekipe tog centra su upućene na teren, kako bi se utvrdile okolnosti kako je došlo do pada.

Iz Hitne pomoći rečeno je da je njihova ekipa i dalje na terenu, a na licu mesta su i policija i vatrogasci. Policijske ekipe su na terenu, zbog nepristupačnog terena, još uvek nemaju više informacija o tome šta se tačno dogodilo, javlja RTS.

Rukovodilac letenja na sportskom aerodromu "13. maj" Boško Todorović rekao je za Tanjug da je vodio taj let i potvrdio da je izgubio kontakt sa pilotom. On je dodao da pretpostavlja da je uzrok pada aviona otkaz na komandama. 

Kako je portal Telegraf.rs prethodno javio, mali avion je pao u njivu kukuruza, odakle je se video i dim.

Prijava pada aviona, na području između batajničke i dobanovačke petlje, stigla je oko 12.15 sati.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()