Miljković tražio izuzeće postupajućeg tužioca: Belivuk se slaže

Nastavak suđenja ozloglašenom klanu je u toku.

11.09.2024. 15:09
  • Podeli:
specijalni sud u beogradu foto una-64304e36db20b.webp Foto: Foto Una

Marko Miljković, jedan od optuženih vođa organizovane kriminlane grupe, danas je u nastavku suđenja tražio izuzeće postupajućeg tužioca.

Miljković je izuzeće tražio jer je tužilac, kako tvrdi, pretio optuženom Milošu Budimiru.

Pretnju nije čuo, kako je naveo, ali su mu preneli i Budimir i ostali koji su bili prisutni u sudnici jer tada tužiocu nije bio uključen mikrofon.

Budimir se priključio Miljkovićevom zahtevu i naveo da je tužilac na njegovo pitanje "Da li Vi to meni pretite" kako Budimir tvrdi rekao "Pretim. Videćeš".

On je tražio da se pribave snimci kamere iz sudnice sa suđenja koje je bilo u ponedeljak.

 Veljko Belivuk se takođe priključio Miljkovićevom zahtevu, kao i njihov advokat Dejan Lazarević.

Sudija je odredila pauzu od 10 minuta nakon radi odluke.

Pirpadnicima Belivukove grupe na teret je optužnicom stavljeno izvršenje sedam ubistava, trgovina drogom, nezakonito držanje i nošenje oružja, otmice i silovanje.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()