Muškarac pao s drveta u Rakovici, s teškim povredama prevezen na reanimaciju

Tokom noći su se dogodile četiri lakše saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno šestoro ljudi

05.05.2024. 08:21
  • Podeli:
urgentni centar, beograd - 5 maj 2023 - foto Milos Tesic ATAImages-6584617e6db44.webp Foto: Milos Tesic/ATAImages

Jedan tridesetogodišnji muškarac starosti pao je sa drveta u beogradskom naselju Rakovica, posle čega je s teškim povredama prevezen na reanimaciju, rečeno je jutros Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Prema rečima dežurnog lekara Hitne pomoći, muškarac je pao s drveta sinoć u 19.15 časova i prevezen je kolima hitne pomoći u Urgentni centar na reanimaciju.

Tokom noći su se dogodile četiri lakše saobraćajne nezgode u kojima je povređeno ukupno šestoro ljudi, od kojih je petoro prevezeno u UC, a jedna osoba je zbinuta na mestu udesa.

Intervenisale su 22 ekipe Hitne pomoći ukupno 115 puta, od toga su 22 intervencije obavljene na javnim mestima.

Najviše su se javljali za pomoć hronični bolesnici – astmatičari, hipertenzičari, psihijatrijski i pacijenti sa malignitetima.

Kao i prethodnih dana bilo je poziva zbog slučajeva intoksikacije alkoholom, a svi alkoholisani pacijenti su prevezeni na detoksikaciju na odeljenje toksikologije VMA.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()