Na obali Dunava pronađeno telo muškarca, sumnja se da je jedan od nestalih mladića

Telo je pronađeno oko 14.30 kod rafinerije u Pančevu.

08.04.2023. 17:30
  • Podeli:
potraga za tijelima foto Tanjug:Ryan Remiorz:The Canadian Press via AP-64273fea41f75.webp Foto: Tanjug/Ryan Remiorz/The Canadian Press via AP

Na obali Dunava, kod rafinerije Pančevo, pronađeno je telo muškarca za koga se sumnja da je jedan od trojice mladića nestalih posle prevrtanja čamca kod Pančevačkog mosta, saznaje Tanjug.

Kako se sumnja, reč je o jednom od trojice nestalih prijatelja sa čamca koji se prevrnuo 18. marta na Dunavu kod Pančevačkog mosta.  

Telo je pronađeno oko 14.30 kod rafinerije u Pančevu.

Obavešteno je Više javno tužilaštvo koje je naložilo sudsko-medicinsku obdukciju.

Identitet muškarca još nije poznat, a obdukcija će utvrditi o kome je reč.

Podsećamo, u toku je potraga za trojicom mladića koji su u noći 18. marta nestali na Dunavu, pri prevrtanju čamca blizu leve obale Dunava, kod Pančevačkog mosta.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()